May 1, 2012

Essence Fruity Blush Sorbet - Review and Swatches / Teszt és vélemény


Yet another post about the new TE called Fruity, today's product is a blush sorbet. (Sounds promising,right?) Packaging: plastic jar, which holds 8.2g of product.

Újabb Fruity bejegyzés, ezúttal a pirosítóról. Csomagolás: műanyag tégely, 8,2 g termékkel.

Essence Fruity Blush Sorbet  - Smoothie Operator


It is a peachy pink shade with gold shimmer, it looks truly beautiful in the sunshine. I'd say it looks like Nars Orgasm, but I haven't seen that one in real life, so it's only a guess. :) The texture is similar to a thick foundation. You need to blend quickly when applying, because it dries rather fast, and leaves patches on the skin if you're not quick enough.
Barackos-rózsaszínes árnyalat, apró arany színű csillámmal, személy szerint nekem nagyon tetszik, és gyönyörűen mutat a napfényben. Mondanám, hogy olyan, mint a Nars Orgasm, de mivel azt még nem láttam élőben, ezért csak gyanítom. :) Az állaga olyan, mint egy sűrű alapozóé, de felvitelkor igyekezni kell eloszlatni, mert ha apró pöttyökben ütögetjük fel, az első réteg egyből megköt, és foltos lesz az arc.

 Important to mention that it has an artifical fruity scent, so it might bother those who are sensitive to scents. Once it's dried, the scent dissappears.
Fontos megemlíteni, hogy műanyag-gyümölcsös illata van, hasonló az illatosított radírokhoz, szóval akik érzékenyek az illatokra, azokat ez zavarhatja. Miután megszárad, már nem érezni.


What do you think?
Hogy tetszik?

xoxo Evinde

7 comments :

  1. Nekem tetszik, lehet hogy meg is veszem. Mennyire tartós?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem alapjáraton elég sokáig fennmaradnak a krémes pirosítók,szóval nem vagyok jó tesztalany :D

      Delete
  2. It looks good, will try it if I find it :)

    ReplyDelete
  3. Love the name of the product :D and the texture looks nice too. I also wanted to let you know that I nominated you for the Versatile Blogger award because I enjoy your blog! Really hope you accept the nomination and sorry if you've already been nominated in the past :)

    http://luhivy.blogspot.ca/2012/05/versatile-blogger-award-d.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much :) I'll write about the award when I'm finished with my first exams :)

      Delete
  4. Meg tudod mondani, hogy Budapesten melyik rossmannban van már álványon a kollekció? Mert eddig egyikben sem láttam és van három dolog, amit meg szeretnék venni belőle. Előre is köszi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Óó ezzel a kommenttel elkéstem azt hiszem. :( Sikerült venni valamit?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...