April 30, 2012

Essence Fruity Eyeshadow Sorbet - Review and Swatches / Teszt és vélemény



Az Essence Fruity kollekciójának újabb darabjait fogom nektek bemutatni a mai bejegyzésben: szemhéj szorbékat :) Ezek gyakorlatilag sűrű, krém állagú szemhéjfestékek. Három színben lesznek kaphatóak április vége és május eleje körül. Egy barack, egy vaníliás-pezsgős és egy halvány mentás zöld árnyalat fog sorakozni a boltok polcain. 

Today I'm going to introduce you these little lovelies: they are eyeshadow sorbets from the Fruity limited collection. These are basically thick cream eyeshadows with sparkles. There are 3 shades: a peachy, a minty green and a vanilla-champagne one.


A csomagolás gusztusos, ám az üveg nagyon apró, melyben 4 g termék foglal helyet. Mindhárom szín csillámló.
The packaging is adorable, however the pots are really small that can hold 4g of product.


Primer nélkül nem bírnak sokat (2-3 órán át bírták a szememen gyűrődés nélkül), szóval én mindenképp használnék alájuk szemhéjpúder alapot. A szemhéjon nagyon visszafogott a színük, inkább csak a csillámlás látszik, mint maga a szín (ez főleg a vaníliás árnyalat esetében igaz.) Szemhéjpúder fölé kenve is használhatóak, úgy egy csillámló réteggel dobjuk fel a sminkünket.
You need to use a primer under them, because they will crease after a few hours. The colours are really sheer, but the sparkles show up better. You can also apply it over your eyeshadow, it will make it sparkly and beautiful.

Peach Beauty
Banana Joe
One Kiwi A Day

Itt láthatjátok a swatchokat, a MAC Bare Study paint potját csak összehasonlításképp kentem fel melléjük, egész más a két termék. Az utolsó kép szándékosan homályos, úgy jobban látszottak az apró csillámok.
About the swatches: I applied Bare Study by MAC, so you can see the difference. The last photo is blurry on a purpose,because the sparkles show up better that way.


Összegezve:
mivel én személy szerint nagy rajongója vagyok bármiféle krémes/habos/sorbet szemhéjfestéknek, ezeket az apróságokat is szeretem. A kicsi kiszerelés lehetővé teszi, hogy el is használjuk a terméket, és ne csak kiszáradjanak a polcon. A megcsúszás sem izgat túlságosan, minden sminkem alá használok primert, szóval ilyen gondom nincs. Ha hasonlóan álltok hozzá az ilyen állagú szemhéjfestékekhez, mindenképp ajánlom őket.

To summarize everything: I'm a really big fan of any kind of cream/soufflé/sorbet eyeshadow, so it's obvious that I like these little lovelies as well. Good thing that the pots are small, so you can use up the product. Creasing is not a problem, because I always use a primer. If you like cream eyeshadows, I really recommend these as well.

What do you think?
Mit szóltok hozzájuk?

xoxo Evinde

14 comments :

  1. They don't look very vibrant.. but I guess they'll be cute for a beach look or something : D I was never into cream/mousse shadows, but oh well.. personal preference.

    ReplyDelete
  2. blah!!! nagyon nem tetszik...ha krémes,mousse szemfestéket használok nem akarok alá primert tenni, mert akkor kb értelmét veszti az egész
    a complete miss for me!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. én még a MAC paint potjai alá is primert teszek,mert azok is csak max 5-6 órát bírnak rajtam,szóval hozzászoktam már. Létezik egyáltalán olyan krémes szemhéjfesték,ami nem csúszik meg? o.o

      Delete
    2. Rajtam az essence holo kollekciós, circus-circus kollekciós és az Avon folyékony szemfestéke sem csúszik meg, primer nélkül sem. Szoktam por állagú szemfestékkel fixálni, de azt sem viszem túlzásba pl a circus-circus-ost sosem, mert azok túl szépek :-)

      Delete
    3. Jaj tényleg,a Circus Circus meg az állandó szortimentes Essence Stay All Day kencék rajtam sem csúsznak meg (max 8-9 óra után). Nincs minden veszve :))

      Delete
  3. Még nem volt ilyen krém állagú szemhéjfestékben, de lehet kipróbálom. Jól néznek ki és ha annyira nem válnak be akkor max a smink végén csillámként fogom használni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én ma úgy használtam,és nagyon szép effektet adott a sminknek,főleg a napfényben látszott igazán :)

      Delete
  4. I thought they'd be pastel, not shimmery :(
    Thanks for the swacthes doll! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome! It would be nice,if Essence would make a pastel,shimmer-free cream eyeshadow tho

      Delete
  5. Do they have a fruity smell? or is it just an artificial plastic-y smell?

    ReplyDelete
  6. Do you know if these are available in the US? They have my name written all over them! :) Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm afraid limited editions are not available there.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...